tshirtsandmore.nl

Wat wij doen

Tshirtsandmore bedrukt kleding

 

Textiel bedrukken: o.a. t-shirts bedrukken

 

Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in textiel bedrukken, T-shirts bedrukken.

 

Of het nu is voor uw bedrijf, vereniging of professionele horeca, onze veelzijdige producten passen in iedere gelegenheid. U kunt eraan denken om uw eigen logo of bedrijfsnaam op alle mogelijke uitvoeringen van ons textiel te laten bedrukken. Het assortiment bestaat onder andere uit t-shirts, polo's, kinderkleding, blouses, sweaters, bodywarmers, jacks, sportkleding en tassen. Al het drukwerk is van de hoogste kwaliteit.

 
Breng uw bedrijf onder de aandacht

 

Om uw bedrijf op de juiste manier onder de aandacht te brengen plaatst u wellicht regelmatig een advertentie, heeft u een website of lichtreclame aan de voorgevel. Heeft u er wel eens aan gedacht om uw bedrijf onder de aandacht te brengen door de kleding van uw personeel? Of door mee te doen met een sponsoractie waarmee u bijvoorbeeld een vereniging voorziet van sportkleding bedrukt met uw firmanaam, logo, slogan of vignet. In één of meerdere kleuren. Opvallend of discreet. Door textiel te laten bedrukken brengt u uw bedrijfsnaam op eenvoudige wijze constant onder de aandacht.

 
De kwaliteiten van APD

 
Met APD Doetinchem bent u verzekerd van een kwaliteitsproduct, een vast aanspreekpunt, snelle levertijden en scherpe prijzen. Ook voor het bedrukken van kleinere aantallen t-shirts of ander textiel maken wij aantrekkelijke aanbiedingen. Wij werken met de nieuwste machines en met gekwalificeerd personeel.

 
Voor een uitgebreide omschrijving van ons assortiment op onze website kunt u kiezen voor:

 

 

U kunt ook mailen, bellen of faxen, natuurlijk bent u van harte welkom in ons bedrijf!