Tijd voor een feestje!

donderdag 20 april 2017

 

Koningsdag, Bevrijdingsdag en Hemelvaartsdag: er staan weer vele feestdagen op de planning en ook het festivalseizoen gaat binnenkort van start. Als organisator van een evenement is dit hét moment om bedrukte kleding te bestellen, bijvoorbeeld voor het personeel. Er zijn vele mogelijkheden om de kleding perfect te laten aansluiten bij een evenement, Tshirtsandmore legt uit:

 

VERZORGDE KLEDING VAN GOEDE KWALITEIT

 

Is uw evenement buiten? Of vindt uw evenement juist binnen plaats? En wat zijn de werkzaamheden van het personeel? Dit zijn allemaal bepalende factoren bij het bedrukken van kleding. Een polo zorgt voor een verzorgd maar toch sportief uiterlijk, terwijl een blouse beter past bij bijvoorbeeld kassa-medewerkers. Een combinatie van verschillende kledingstukken met dezelfde bedrukking is een goede oplossing wanneer er sprake is van uiteenlopende functies. Zo behoudt u uniformiteit, terwijl medewerkers zich prettig voelen in de gekozen kleding.

 

KLEUREN MAKEN DE KLEDING

 

Op een evenement zoals een festival zijn vaak veel mensen aanwezig. Opvallende bedrukte polo’s of T-shirts zijn dan erg handig voor de herkenbaarheid. U kunt natuurlijk een kleur kiezen die past bij uw huisstijl, maar u kunt ook kiezen voor een unieke kleur die opvalt tussen de menigte. Voordat u een kleur kiest is het verstandig om uit te zoeken welke bedrukking u wilt gebruiken. Zo weet u zeker dat de bedrukking goed bij de kleurkeuze past.

 

OPVALLEND EN UNIEK

 

Naast het logo van uw organisatie, kunt u er ook voor kiezen om een opvallende tekst op de kleding te bedrukken. Bijvoorbeeld een slogan die past bij de organisatie of een uitnodigende tekst die de aandacht trekt. You look hungry! voor een eettentje of: It’s coffee o’clock! wanneer u koffie verkoopt. Er zijn natuurlijk vele mogelijkheden om op te vallen. Liever geen tekst? Kies dan voor een aansprekende afbeelding. Bijvoorbeeld van het product dat u verkoopt.

 

PASSEND ADVIES!

 

Heeft u nog vragen over het bedrukken van kleding voor evenementen zoals Koningsdag of festivals? Neem dan contact met ons op via info@tshirtsandmore.nl of 0314 – 33 27 73. Wij voorzien u graag van passend advies.

 

Terug naar het overzicht