tshirtsandmore.nl

Praktische tips: bedrijfskleding bedrukken?

Als organisatie wilt u natuurlijk goed voor de dag komen. Het bedrukken van bedrijfskleding kan een mooie manier zijn om het juiste imago uit te dragen en de naamsbekendheid te vergroten, want uw werknemers zijn het visitekaartje van uw organisatie. Bij de keuze voor bedrijfskleding spelen factoren zoals uitstraling, kleuren en functionaliteit een belangrijke rol. Tshirtsandmore heeft enkele tips voor u: 

 

Kleuren maken de mens!


Voor de juiste uitstraling is de kleur van de bedrijfskleding erg belangrijk. Kiest u voor bedrijfskleding die past bij de huisstijl van de organisatie of wilt u dat de kleuren opvallen? Een goede balans tussen functioneel en esthetisch is belangrijk. Niet alleen omdat uw werknemers zich goed moeten kunnen bewegen in de kleding, maar ook omdat kleuren bepaalde associaties oproepen. Afhankelijk van de branche en de werkzaamheden kunt u een kleur kiezen die past bij uw organisatie.

 

Perfect fit


Werknemers die zich prettig voelen in de bedrijfskleding zullen over het algemeen beter presteren. Kies daarom bedrijfskleding die ventileert, prettig zit en waarin de werknemers zich goed kunnen bewegen. Passende kleding is niet alleen fijn voor de werknemers, maar ook klanten zullen zien dat werknemers er verzorgd uit zien. Een win-winsituatie dus!

 

Kwalitatieve bedrukking


Wanneer u de juiste kleding heeft gevonden en het wilt laten bedrukken met uw logo, slogan of een afbeelding is het verstandig om te kijken naar de kwaliteit van de bedrukking. Het is de moeite waard om te investeren in goed bedrukte bedrijfskleding, want kwalitatief hoogwaardige bedrukking kan op de lange termijn kosten besparen. Zo blijft de bedrijfskleding ook mooi na vele wasbeurten.

 

Passend advies!


Heeft u nog vragen over onze tips of wilt u meer weten over het bedrukken van bedrijfskleding bij Tshirtsandmore? Neem dan contact met ons op via info@tshirtsandmore.nl of 0314 – 33 27 73. Wij voorzien u graag van passend advies.