tshirtsandmore.nl

Perfecte bedrukking van uw logo

Wanneer u kleding wilt bedrukken met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo of het logo van uw sportvereniging, is het belangrijk dat het logo op de juiste wijze wordt aangeleverd. Wanneer u rekening houdt met de aanleverspecificaties, zal dit de echtheid en kwaliteit ten goede komen. Tshirtsandmore legt uit:

 

Vrijstaande afbeelding

 

Bij het bedrukken van bijvoorbeeld bedrijfskleding, sportkleding of een polo, sweater of T-shirt is het belangrijk dat uw logo een vrijstaande afbeelding is. Hiermee voorkomt u dat er een ongewenste witte achtergrond achter de bedrukking ontstaat. Heeft u alleen een JPEG-bestand en is de afbeelding niet vrijstaand? Dan kunt u via online tools de afbeelding alsnog vrijstaand maken.


Kleuren van logo’s


Weet u welke kleur de kleding zal krijgen? Of bent u nog op zoek naar een passende kleur? Hou bij de kleurkeuze rekening met de kleur van het logo dat u wilt laten bedrukken. Vaak bestaat een logo uit meerdere kleuren, hierdoor kan het gebeuren dat een logo niet mooi past bij de gekozen kledingkleur. Denk goed na over de gecombineerde kleuren, zodat het logo optimaal tot zijn recht komt.


Bestandstype


Voor het bedrukken van kleding kunnen de volgende bestandstypes worden gehanteerd. Voor het beste resultaat levert u een PDF-, EPS- of AI-bestand aan. Eventueel kunt u ook een PNG-bestand (met transparantie) of een JPEG-bestand aanleveren. Twijfelt u over de kwaliteit van uw bestandtype? Bekijk dan de aanleverspecificaties van de drukker of vraag om advies.


Passend advies!


Heeft u nog vragen over het aanleveren van uw logo voor het bedrukken van kleding? Neem dan contact met ons op via info@tshirtsandmore.nl of 0314 - 33 27 73. Wij voorzien u graag van passend advies.