Blogberichten

En overig nieuws

 

Tijd voor een feestje!

donderdag 20 april 2017

 

Koningsdag, Bevrijdingsdag en Hemelvaartsdag: er staan weer vele feestdagen op de planning en ook het festivalseizoen gaat binnenkort van start. Als organisator van een evenement is dit hét moment om bedrukte kleding te bestellen, bijvoorbeeld voor het personeel. Er zijn vele mogelijkheden om de kleding perfect te laten aansluiten bij een evenement, Tshirtsandmore legt uit:

 

Perfecte bedrukking van uw logo

donderdag 9 maart 2017

 

Wanneer u kleding wilt bedrukken met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo of het logo van uw sportvereniging, is het belangrijk dat het logo op de juiste wijze wordt aangeleverd. Wanneer u rekening houdt met de aanleverspecificaties, zal dit de echtheid en kwaliteit ten goede komen. Tshirtsandmore legt uit:

 

Praktische tips: bedrijfskleding bedrukken?

maandag 6 februari 2017

 

Als organisatie wilt u natuurlijk goed voor de dag komen. Het bedrukken van bedrijfskleding kan een mooie manier zijn om het juiste imago uit te dragen en de naamsbekendheid te vergroten, want uw werknemers zijn het visitekaartje van uw organisatie. Bij de keuze voor bedrijfskleding spelen factoren zoals uitstraling, kleuren en functionaliteit een belangrijke rol. Tshirtsandmore heeft enkele tips voor u: 

 

Tips voor het wassen van bedrukte kleding

dinsdag 3 januari 2017

 

Bij Tshirtsandmore kunt u terecht voor het bedrukken van onder andere T-shirts, hoodies, polo’s of sportkleding. Het is natuurlijk zonde als de bedrukte kleding snel verkleurd of als er bijvoorbeeld scheuren in de bedrukking ontstaan, omdat er tijdens het wassen van de bedrukte kleding geen rekening wordt gehouden met de wasvoorschriften. Daarom heeft Tshirtsandmore enkele tips voor u op een rij gezet:

 

Zeefdruk of juist digitale druk?

maandag 28 november 2016

 

U wilt graag sportkleding laten bedrukken voor uw team, met een logo aan de voorzijde en de naam van de spelers aan de achterzijde. Tijdens het bestellen kiest u alle gewenste opties, totdat u bij de druktechniek aankomt. Digitale druk of zeefdruk? Welke keuze is voor uw bestelling verstandig? De keuze voor de juiste druktechniek hangt af van verschillende factoren, zoals de gewenste oplage en de kwaliteitseisen. Tshirtsandmore legt uit: