tshirtsandmore.nl

Blog

Perfecte bedrukking van uw logo

Wanneer u kleding wilt bedrukken met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo of het logo van uw sportvereniging, is het belangrijk dat het logo op de juiste wijze wordt aangeleverd. Wanneer u rekening houdt met de aanleverspecificaties, zal dit de echtheid en kwaliteit ten goede komen. Tshirtsandmore legt uit:

Lees verder

Praktische tips: bedrijfskleding bedrukken?

Als organisatie wilt u natuurlijk goed voor de dag komen. Het bedrukken van bedrijfskleding kan een mooie manier zijn om het juiste imago uit te dragen en de naamsbekendheid te vergroten, want uw werknemers zijn het visitekaartje van uw organisatie. Bij de keuze voor bedrijfskleding spelen factoren zoals uitstraling, kleuren en functionaliteit een belangrijke rol. Tshirtsandmore heeft enkele tips voor u: 

Lees verder

Tips voor het wassen van bedrukte kleding

Bij Tshirtsandmore kunt u terecht voor het bedrukken van onder andere T-shirts, hoodies, polo’s of sportkleding. Het is natuurlijk zonde als de bedrukte kleding snel verkleurd of als er bijvoorbeeld scheuren in de bedrukking ontstaan, omdat er tijdens het wassen van de bedrukte kleding geen rekening wordt gehouden met de wasvoorschriften. Daarom heeft Tshirtsandmore enkele tips voor u op een rij gezet:

Lees verder

Zeefdruk of juist digitale druk?

U wilt graag sportkleding laten bedrukken voor uw team, met een logo aan de voorzijde en de naam van de spelers aan de achterzijde. Tijdens het bestellen kiest u alle gewenste opties, totdat u bij de druktechniek aankomt. Digitale druk of zeefdruk? Welke keuze is voor uw bestelling verstandig? De keuze voor de juiste druktechniek hangt af van verschillende factoren, zoals de gewenste oplage en de kwaliteitseisen. Tshirtsandmore legt uit:

Lees verder